Getupdated behöver mer pengar, igen!

Getupdated har svårt att klara förra årets utgifter och behöver göra en nyemission på 59 miljoner enligt IDG. Det kan tyckas konstigt då man så sent som i April förra året gjorde en på 67 miljoner. Tillsammans med obetalda skulder och betalningsanmärkningar ser det i både mina och andras ögon ut som att Getupdated nog är den sämsta investering man kan göra. Hur mycket pengar är man som ägare beredd att skjuta in.  Getupdated har onekligen sträckt sig för långt och för tunt, man gick in i uppköpningsfrenzy och trodde att man kunde växa snabbare än man kunde. Det fanns ingen som helst beredskap för sämre tider, slarvigt och dumt. Gamla ledningen fick avgå och nu står den ny stackars VD:n Dan Sehlberg och tvingas gå runt med mössan i hand för att göra det som i E24 kallades sista försöket att rädda Getupdated.