Sökmotoroptimering topp 10

Det är intressant att ta en titt på vilka som placerar sig på en sökning på sökmotoroptimering. Det är den mest prestigefyllda sökningen inom SEO i Sverige med mest sökningar och hårdast konkurrens. Ett snapshot idag ser ut enligt följande:

  1. Sokmotorkonsult.se – Att någon placerar sig bättre än Wikipedia är ovanligt nuförtiden och positionen har inte hållits särskilt länge av Sökmotorkonsult, det kan mycket väl förändras snabbt. (www.sokmotorkonsult.se)
  2. Wikipedia – Wikipedia är av många olika anledningar extremt stark när det gäller just det här sökordet.
  3. Lindqvist.com – Lindqvist.com är en klippa i sökresultatet och återfinns år efter år i toppen. (www.lindqvist.com)
  4. Migroup.se
  5. Mediaanalys.se
  6. SEO.se
  7. Hittaminsida.se
  8. Jajja.com
  9. Getupdated.se
  10. Seodesign.se