Lönsam annonsering med Google AdWords

För att skapa en pengamaskin av en webbutik är det viktigt att du ger denna rätt förutsättningar. Med Google Adwords får du möjlighet att öka dina intäkter med relevant och strukturerad annonsering. Nu har det kommit ut en ny bok som behandlar ämnet.

 

Annonsering onlineFör att öka sin försäljning är också tipset att läsa på om just Adwords, det kan du göra här Pineberry.com/adwords/. Oavsett om du är nybörjare med annonsering online eller inte kan du bli ännu mer lönsam när det kommer till Google AdWords. Dessutom är det ett bra sätt att marknadsföra och bygga ditt varumärke på.

 

Ny bok om Google AdWords

 

I Dagens Analys går det att läsa om hur den nyutkomna boken Bygg en pengamaskin – Google AdWords för alla är en lättfattligt skriven bok där du som läsare rycks med. En ovanlighet när det kommer till facklitteratur och därför något positivt menar man. Trots att författarduon går igenom allt från strategier till genomförande och utvärdering. De pratar dessutom om myter med AdWords. En myt som många tror på är att Google AdWords är enkelt, något det inte är. En annan myt är att det inte skulle vara så många som klickar på annonserna i sökresultatet, vilket även det är falskt. Det klickas mycket och det är ofta Googles besökare inte ens tänker på vad som är en köpt länk och vad som är en organisk länk. Fler myter är att den som bjuder mest kommer högst upp i träfflistan, något som även det inte är sant. Sammanfattningsvis är boken enligt recensionen ett måste för alla som på något sätt jobbar med Google.

 

I Sverige görs 50 miljoner googlingar per dag. Genom att annonsera med Google AdWords kan du nå dina potentiella kunder i precis det ögonblick som de vill köpa det du har att erbjuda – Bygg en pengamaskin

 

Även i Veckans Affärer går det att läsa om boken om Google AdWords. Där står det att tanken med boken är att den ska vara så enkel att även lekmän kan ta till sig den. Genom att läsa den kan du alltså göra din AdWords-annonsering mer lönsam.